Monday, July 18, 2011

Andreea Popescu-Nude











Andreea Popescu s-a nascut pe 28 ianuarie 1984 la Bucuresti si este o talentata dansatoare din Romania.
Cariera:
A facut timp de 4 ani balet, la liceul Dinu Lipatti, apoi a urmat cursurile Colegiului National Ion Creanga. Participa la sfarsitul anului scolar la spectacolele de dans organizate pentru Teatrul National de Opereta. Dupa ce a terminat liceul a dansat in diverse trupe de dansatoare, care evoluau in localurile de lux din Bucuresti. A absolvit cursurile Facultatii Titu Maiorescu, specializarea psihologie.
A inceput sa lucreze de la varsta de 16 ani, ca picolita, iar apoi trei luni de zile a lucrat la birou. De la varsta de 21 de ani a inceput sa castige bani din dans, in 2007 a cunoscut-o pe Delia Matache prin intermediul coregrafei de la “Dansez pentru tine”,
si de atunci este dansatoarea cantaretei, insotind-o pe aceasta in spectacole. Andreea a cochetat si cu modelling-ul aparand in cateva prezentari de moda.
Pe scurt despre Andreea Popescu:
Nume: Andreea Popescu
Data nasterii: 28 ianuarie 1984
Zodie: Varsator
Locul nasterii: Valcea, Romania
Frati/Surori: Un frate Bogdan
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Brunet
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Dansatoare
Studii: Facultatea Titu Maiorescu, specializarea psihologie
De ce este faimoasa Andreea Popescu?
Andreea Popescu este o cunoscuta dansatoare, care s-a facut remarcata in urma relatiei pe care a avut-o cu Liviu Varciu. Desi se facuse cunoscuta prin talentul sau, la diferitele spectacole la care a participat, Andreea a cunoscut faima, tinand prima pagina a ziarelor pentru o buna perioada de timp datorita faptului ca a fost impreuna cu actorul Liviu Varciu.
De ce ne place Andreea Popescu?
Andreea Popescu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate dansatoare din show-bizz-ul romanesc, care a cucerit publicul prin talentul si frumusetea sa. Frumoasa bruneta a pus pe jar inimile multor barbati din Romania, reusind deasemenea sa cucereasca inima unuia dintre cei mai ravniti burlaci, Liviu Varciu, cu care a avut o relatie de cateva luni.

Andreea Popescu, dansatoarea Deliei a plecat joi spre Nisa, iar vineri a participat la manifestarea prilejuită de ziua naţională a Franţei. Ea s-a cazat la Fairmont, unul dintre cele mai tari hoteluri din principatul Monaco.Dansatoarea Deliei Matache, Andreea Popescu, a reuşit, în sfârşit, să plece în concediu după mai bine de patru ani în care nu şi-a permis acees lux, preferând să nu piardă nici un job care-i aducea venit . Însoţită de o prietenă, ea s-a cazat în Monte Carlo, la Fairmont, unul dintre hotelurile la care trag miliardarii când vin în vacanţă.
”Nu am mai fost în vacanţă de patru ani, era şi cazul să merg şi eu pe undeva... Am plecat joi din ţară. Am ajuns la Nice, unde am prins manifestarea prilejuită de ziua naţională a Franţei. Stau în Monte Carlo pentru cinci zile, după care revin în ţară, pentru că am destule joburi la care nu vreau să lipsesc”, a mărturisit Andreea pentru Libertatea. Cum Delia avea mai multe concerte în acest week-end, unul chiar la mare, în cursul zilei de sâmbătă, Andreea a primit aprobarea de la ”şefa” ei de a pleca în vacanţă.

No comments:

Post a Comment